24 Haziran 2011 Cuma

Sapkalar Lady Diana'nin olunca


Diana, 1989 yılında Londra Çiçek Festivali'ne yuvarlak kırmızı şapkasıyla.
1988 yılında, Türk Cumhurbaşkanı ve devlet ziyareti için inci bir gerdanlık ile turuncu şapka ve beyaz puartiyeli bir takımla.
photo by Nils Jorgense
 
 

Diana, 1983 yılında Kanada'ya yaptığı resmi ziyaret sırasında kat kat tüylü, küçük sarı melon bir şapkayla.


Diana, 1990 Mart ayında Nijerya'da resmi bir ziyaret için incili Philip Somerville tarafından tasarlanan bir Celadon-yeşili hasır şapkayla.
 

Diana, 1989 yılında Dubai gezisinde beyaz-saman desenli, kulağını sarıp sarmalanyan Philip Somerville imzalı, kıyafetiyle son derece uyumlu, mavi beyaz bir şapkayla. 
1984 yılında İtalyan'da bir mezarlık ziyaretinde Frederick Fox şapkasıyla.
photo by Jane Fincher


Pembe kostüm, lacivert eldivenler ve yine geniş kenarlı pembe Breton şapkası ile, 1993 yılında Windsor Sarayı'nda Garter Töreni'nde.
1988 yılında Siyah beyaz bir kuğu gibi... Güneş şapkası, beyaz eldivenleri, beyaz benekli elbisesi ve o çok asil Diana bakışı ile tam bir prenses zarafetinde değil mi...


Prenses Diana, krem ​​inci ve inci damla küpesi Diana rengini Catherine Walker tarafından hazırlanan kıyafeti ve ona uygun Philip Somerville şapkası.
Diana 1991 yılında Kingston Kanada'da, bir huzurevinde ziyaretinde. Diana yine inci küpesi ve mükemmel altın kolyesiyle.
 
 

Prenses Diana, 1985'te Sicilya ziyareti sırasında Catherine Walker imzalı pembe takımı ve John Boyd tarafından tasarlanan şapkasıyla.
Prenses Diana, 1995 Mayıs ayında Kraliçe ve Howe Kışla, Canterbury, Kent, at Royal Hampshire Alayının ziyareti sırasında Philip Somerville şapkasıyla.

"Edward John Spencer ve Frances Spencer’ın en küçük kızı olarak 1 Temmuz 1961’de Sandringham, Norfolk, İngiltere’de dünyaya geldi. St. Mary Magdalene Kilisesi’nde, Percy Herbert tarafından vaftiz edilen Diana, İngiliz aristokrasisinin en güçlü ailelerinden birinin kızıydı. West Heath Girls' School’a devam eden Diana, daha sonra Rougemont, İsviçre’de bulunan Institut Alpin Videmanette’e kaydoldu. O dönemde henüz 16 yaşında olan Diana, ileride eşi olacak kişiyi ilk kez ablası Lady Sarah’ın flörtü olarak tanıdı. O dönem İngiltere’de genç Prens Charles’ın aşk hayatı basının gündemini en çok meşgul eden konulardan biriydi. Kraliyet ailesi, adı bir çok aristokratik kadınla anılan prensin evlenmesini istiyordu. Sonunda 29 Temmuz 1981’de tüm dünya televizyondan da naklen verilen St Paul's Cathedral’inde gerçekleştirilen evlilik töreni için ekranları karşısına geçti. Henüz 20 yaşındaki gencecik Diana’nın utangaç davrandığı gözlerden kaçmadı."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder