22 Haziran 2011 Çarşamba

Kate Moss • Danziger Projects

photo © Glen Luchford // Danziger Projects 

Kate Moss, Donna Karan, Yves Saint-Laurent, Roberto Cavalli, Dior, Louis Vuitton, Burberry ve Topshop gibi dünyanın önde gelen moda markalarının yüzü olmuş, aşk hayatı ve fiziksel özellikleriyle de basının en çok ilgi gösterdiği isimlerden biri haline gelmiştir. Uluslararası bir moda ikonu olan Kate Moss, birçok derginin seçimiyle dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak gösterilmektedir. Dünyanın en büyük moda evleri için sayısız reklam kampanyaları, birkaç ürün lansmanı ve en iyi markaların modelliğini yaparak ismini Dünyanın en iyi kazanan modeller forbe 2007 listesinde ikinciliğe yazdırmıştır. 

 
 photo © Annie Leibovitz 1999 // Danziger Projects

photo © David Sims 2006 // Danziger Projects 

14 yaşındayken Bahamalarda yaptığı tatilin dönüşünde New York'taki JFK havaalanında Storm Model Management'ın kurucusu Sarah Doukas tarafından keşfedilen Kate Moss için hayatında yepyeni bir dönem başlamıştır. Onu İngiliz basınıyla tanıştıran ilk çalışma Corinne Day tarafından The Face isimli moda dergisi için siyah beyaz olarak çekilen "The Third Summer of Love"dır. 
Mario Sorrenti ve Johnny Depp gibi isimlerle uzun süren ilişkiler yaşadıktan sonra Dazed & Confused'ın editorü Jefferson Hack'ten 29 Eylül 2002'de Lila Grace isminde bir kız çocuğu dünyaya gelen. Kate Moss halen kızı Lila-Grace'le birlikte St John's Wood, Londra'da yaşamaktadır.

photo © Mario Testino // Danziger Projects

Danziger Projects Galeri dünyanın en ünlü moda fotoğrafçıları tarafından sergilenen süpermodel Kate Moss'un kariyerinin ilk gününden beri çekilen fotoğrafları eşsiz bir koleksiyonla Habitants ve New York ziyaretçilerine, yeni tesislerinde, kapılarını açıyor.
Sergi 24x30 cm'lik baskılarla, modelin çok yönlülük ve özel güzelliğini vurgulayan, farklı sanatçılar tarafından üretilen "Danziger Projects" adlı çalışmalar bir Kate Moss portföyü oluşturuyor.

photo © Mert&Marcus 2008 // Danziger Projects

''Kate Moss Portföy ve Diğer Öyküler'' sergisi 12 Mayıs ve 20 Haziran 2011 tarihleri ​​arasında sergilendi. Danziger Projects; Chuck Close, Annie Leibovitz, Glen Luchford, Mert Alas & Marcus Piggott, Terry Richardson, Lemuel David Sims, Mario Sorrenti, Juergen Teller, Mario Testino, Inez Van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, Herb Ritts ve Bruce Weber ile çalışmış.

Danziger Projects Gallery; 527 West 23rd Street New York, New York 10011 USA Telephone 212.629.6778 info@danzigerprojects.com GALLERY HOURS; Monday by appointment Tuesday - Saturday 11-6

3 yorum:

  1. Hahah :) Öyle mi dersin...
    Valla ben fotoğrafların yalancısıyım :)
    Buradan gayet iyi görünüyo...

    YanıtlaSil
  2. Kate Moss deyinca aklıma gelen ilk şey;
    "I dont know what to do with myself", The White Stripes.

    YanıtlaSil