23 Haziran 2011 Perşembe

LAMY

 

Beyaz ve sarı renkte ki Lamy Safari dolmakalemlerin hayranıyım. Yazınız ne kadar kötü olursa olsun, en azından karakterli bir tarzı olacağından emin olabilirsiniz.


Çalışma masam, ambalajını henüz açmadığım, yazmaya kıyamadığım sayısız defterle dolu. Olur da çirkin yazarım, o sayfayı sevmem baştan yazarım diye kullanamadığım defterler. Hep çok özenerek başlasam da sonra sıkılıp yazımın çirkinleştiğini farkedince buruşturup atarım. Aslında yazmayı, gelişi güzel karalamayı çok severim. Kenarda köşede unuttuğum yazılarımı bulduğumda, eski çizimlerime baktığımda çok mutlu olurum... Sanırım defter ve kalem alma saplantım da bundan kaynaklanıyor.


Üniversite de okurken proje hocalarımdan özenip kendime bir LAMY aldım. Onunla sınavlara girdim, projeler çizdim, bir yerlerde unuttum, sonra buldum. Kısacası arkadaşımmış gibi bağlandım. Sarı LAMY kalemimi hala çantamda taşırım :)

3 yorum:

  1. Bende yeni keşfettim LAMY'i ve hastası oldum insanın yazdıkç yazası geliyor. Farklı uçları nereden buluyorsunuz acaba.

    YanıtlaSil
  2. Ben genellikle Taksim Mektup Kırtasiyeren alıyorum. Ama büyük kırtasiyelerin hemen hemen hepsinde bulabilirsiniz. http://www.facebook.com/group.php?gid=6314650749

    YanıtlaSil